• mob.png
  Telefoon

  040 299 00 99

 • mail.png
  Mail

  info@beterrijden.nl

 • clock.png
  Werkplaats :
  Verkoop :

  8:00 - 17:00

  9:00 - 18:00

Een moderne
werkplaats

EEN MODERNE WERKPLAATS
Bekijk alle werkplaats items of plan direct een afspraak

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Met de occasion die u bij ons bedrijf heeft gekocht, maar ook met een auto van elders. Ook die laten we beter rijden!

WINTER CHECK NU € 19,- !!

Maak uw auto klaar voor de winter.
In de winterperiode heeft uw auto het zwaar te verduren. Zorg dus dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan en laat uw auto vroegtijdig controleren. Na de “Beterrijden wintercheck” kunt u er zeker van zijn dat uw auto in topconditie is. Of het nu -20 graden is, u 4 uur in de file staat of op wintersport een bergpas over moet. U kunt veilig de weg op!

 

Wat kunt u verwachten van de “Beterrijden wintercheck”?
Autobedrijf Tonnie van der Heijden controleert alle essentiële onderdelen van uw auto en let daarbij extra op onderdelen die het in de winter zwaar te voorduren hebben. Denk aan de accu, het koel- en verwarmingssysteem, remmen, airco en het profiel van uw banden.

 

Daarnaast worden ook de motorolie, koelvloeistof en de ruitensproeier- vloeistof indien nodig bijgevuld. Tot slot worden ook nog de banden op spanning gebracht. Uw auto is daarna helemaal klaar voor een mooie winter.

 

Start de winter dus met de “Beterrijden wintercheck” voor slechts € 19,-!!

We controleren uw auto op o.a. de volgende kritische punten:

 • Banden
 • Remmen
 • Accu
 • Verlichting
 • Koel- en verwarmingsysteem
 • Ruitenwissers
 • Controle vloeistoffen
 • Uitlaat
 • Airco
 

Worden er gebreken geconstateerd, dan bespreekt ons werkplaats team dit met u. Samen wordt er een serviceplan opgesteld.

 

Voor een afspraak:
– Bel 040-2990099 of stuur een mail naar: werkplaats@beterrijden.nl
– Of plan zelf uw afspraak in, klik hier!

 

U kunt tijdens de wintercheck wachten met een lekker kopje koffie, thee of cappuccino, TV, krant en gratis WIFI.

 

Graag tot binnenkort! Team autobedrijf Tonnie van der Heijden

ONZE SERVICE MOGELIJKHEDEN
Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, al dan niet met APK-keuring? Of moet er een reparatie worden uitgevoerd? Maak dan nu online een afspraak, dat gaat snel en het is 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk.

Wanneer u het formulier zo volledig mogelijk invult, maken wij een planning en laten we u zo snel mogelijk weten welke data mogelijk zijn.

Bellen kan natuurlijk ook: +31(0)40 299 00 99

AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN
Een bedrijf sinds 1979

Beterrijden is de internetnaam van Bovag Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. Meer dan 35 jaar is autobedrijf Tonnie van der Heijden gevestigd in Gerwen – Gemeente Nuenen, in de regio Eindhoven en Helmond. Ons bedrijf heeft het karakter van een dorpsgarage, maar biedt de kwaliteit en service die een klant verwacht van een modern autobedrijf.

MorgenInternet