• mob.png
  Telefoon

  040 299 00 99

 • mail.png
  Mail

  info@beterrijden.nl

 • clock.png
  Werkplaats :
  Verkoop :

  8:00 - 17:00

  9:00 - 18:00

Een moderne
werkplaats

EEN MODERNE WERKPLAATS
Bekijk alle werkplaats items of plan direct een afspraak

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Met de occasion die u bij ons bedrijf heeft gekocht, maar ook met een auto van elders. Ook die laten we beter rijden!

Waarom winterbanden?

Bent u op zoek naar nieuwe winterbanden? Autobedrijf Tonnie van der Heijden heeft een ruim assortiment winterbanden (nieuwe- en gebruikte sets) van verschillende topmerken!

 

Informeer naar onze winterbanden prijzen
of bel 040-2990099 en vraag naar Harold Bekx.

 

Waarom winterbanden?

 • Sterk verbeterde grip op de weg onder 7 graden Celsius.
 • Kortere remweg, minder kans op ongelukken.
 • Goede wegligging bij gladde en besneeuwde wegen.
 • Winterbanden verplicht in veel Europese landen.

Winterbanden zorgen ervoor dat u in de herfst en winter grip houdt op de weg. In die jaargetijden kunnen regen, ijzel, bladeren, modder, hagel en sneeuw onveilige situaties veroorzaken. Door de rubbersamenstelling en het speciale profiel zorgen winterbanden bij koude, natte en gladde omstandigheden voor optimale veiligheid, betere grip en een kortere remweg. Bovendien zijn in een aantal landen winterbanden verplicht.

ONZE SERVICE MOGELIJKHEDEN
Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, al dan niet met APK-keuring? Of moet er een reparatie worden uitgevoerd? Maak dan nu online een afspraak, dat gaat snel en het is 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk.

Wanneer u het formulier zo volledig mogelijk invult, maken wij een planning en laten we u zo snel mogelijk weten welke data mogelijk zijn.

Bellen kan natuurlijk ook: +31(0)40 299 00 99

AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN
Een bedrijf sinds 1979

Beterrijden is de internetnaam van Bovag Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. Meer dan 35 jaar is autobedrijf Tonnie van der Heijden gevestigd in Gerwen – Gemeente Nuenen, in de regio Eindhoven en Helmond. Ons bedrijf heeft het karakter van een dorpsgarage, maar biedt de kwaliteit en service die een klant verwacht van een modern autobedrijf.

MorgenInternet