• mob.png
  Telefoon

  040 299 00 99

 • mail.png
  Mail

  info@beterrijden.nl

 • clock.png
  Werkplaats :
  Verkoop :

  8:00 - 17:00

  9:00 - 18:00

Een moderne
werkplaats

EEN MODERNE WERKPLAATS
Bekijk alle werkplaats items of plan direct een afspraak

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Met de occasion die u bij ons bedrijf heeft gekocht, maar ook met een auto van elders. Ook die laten we beter rijden!

Uitlijnen

Betere wegligging?
Laat uw auto uitlijnen! Voor € 72,50 euro bij Autobedrijf Tonnie van der Heijden.
Voor het uitlijnen van uw auto bent u bij Beterrijden.nl aan het juiste adres. Trekt uw auto naar links of naar rechts? Om problemen als scheeftrekken, onstabiel weggedrag en scheve bandenslijtage te verhelpen, heeft autobedrijf Tonnie van der Heijden speciale uitlijnapparatuur om u weer goed op weg te brengen.

 

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielstanden zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Cruciaal voor uw verkeersveiligheid, want een afwijking van een paar millimeter heeft hetzelfde effect als banden die over een afstand van 100 kilometer, dwars over het wegdek worden gesleept. Om uw wielen uit te lijnen, heeft Autobedrijf Tonnie van der Heijden de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. Onze medewerkers zijn speciaal getraind om met behulp van hoogwaardige technologie banden nauwkeurig uit te lijnen.

Wanneer uitlijnen banden?
Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben. Ook na het raken van een stoeprand of wanneer u door een diepe kuil bent gereden raden wij aan de uitlijning van uw auto te laten controleren. Zo voorkomt u overmatige bandenslijtage, wat u de aanschaf van één of twee nieuwe banden bespaart. Bovendien rijdt u met een goed uitgelijnde auto veiliger op de weg.

KOM LANGS BIJ
AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN

Kom langs voor een uitlijncontrole als:

 • Er bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de band te zien is
 • De auto naar één kant afwijkt
 • De auto zwaar of licht stuurt
 • Het stuur na een bocht niet terugdraait

Maak nu online een afspraak of bel 040-2990099.

AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN
Een bedrijf sinds 1979

Beterrijden is de internetnaam van Bovag Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. Meer dan 35 jaar is autobedrijf Tonnie van der Heijden gevestigd in Gerwen – Gemeente Nuenen, in de regio Eindhoven en Helmond. Ons bedrijf heeft het karakter van een dorpsgarage, maar biedt de kwaliteit en service die een klant verwacht van een modern autobedrijf.

MorgenInternet