• mob.png
  Telefoon

  040 299 00 99

 • mail.png
  Mail

  info@beterrijden.nl

 • clock.png
  Werkplaats :
  Verkoop :

  8:00 - 17:00

  9:00 - 18:00

De top service
van beterrijden

DE SERVICES VAN BETERRIJDEN
Bekijk al onze verschillende services

Bij ons kunt u terecht voor diverse services. Van garantie tot aan inkoop, zoekopdracht, lease, verzekeringen en pechhulp. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Bekijk snel onze verschillende services.

LEASE
Uw auto bij ons leasen

Financial Lease is een zeer flexibele vorm van leasen die gericht is op ondernemend Nederland. Denk hierbij aan zzp'ers, zelfstandig ondernemers en MKB-bedrijven. Bij deze vorm van leasing betalen wij de volledige financiering, jij hoeft alleen zelf een verzekering en het onderhoud te regelen.

Dit is anders dan bij operationele lease wat in essentie een zakelijke vorm van auto huren is. Financial lease kan je zien als een hypotheek op je huis. De auto betaal je in termijnen af, maar is wel jouw eigendom. Op deze pagina kunt u ons finanacial lease aanbod vinden.

NEEM CONTACT OP
Vul ons contact formulier in


Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.


Gerwenseweg 24
5674 SG Gerwen / Nuenen
T: 040 299 00 99
E: info@beterrijden.nl

AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN
Een bedrijf sinds 1979

Beterrijden is de internetnaam van Bovag Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. Meer dan 35 jaar is autobedrijf Tonnie van der Heijden gevestigd in Gerwen – Gemeente Nuenen, in de regio Eindhoven en Helmond. Ons bedrijf heeft het karakter van een dorpsgarage, maar biedt de kwaliteit en service die een klant verwacht van een modern autobedrijf.

MorgenInternet