• mob.png
  Telefoon

  040 299 00 99

 • mail.png
  Mail

  info@beterrijden.nl

 • clock.png
  Werkplaats :
  Verkoop :

  8:00 - 17:00

  9:00 - 18:00

De top service
van beterrijden

DE SERVICES VAN BETERRIJDEN
Bekijk al onze verschillende services

Bij ons kunt u terecht voor diverse services. Van garantie tot aan inkoop, zoekopdracht, lease, verzekeringen en pechhulp. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Bekijk snel onze verschillende services.

GARANTIE
Garantie snel en makkelijk geregeld

Maximale zekerheid
Wij zijn aangesloten bij BOVAG, LEASEPROF, NAP en RDW erkend. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Voor u de zekerheid dat u in een kwaliteitsoccasion rijdt.

 

Zes maanden tot zelfs twee jaar
Als onafhankelijk BOVAG ABA autobedrijf geven we 6 maanden garantie op alle auto’s boven € 4.500 wanneer u kiest voor het ‘BETERRIJDEN Showroomprijs pakket’. Wilt u nog méér zekerheid, dan kunnen wij deze garantie in veel gevallen uitbreiden naar 12 of 24 maanden.
Klik hier voor onze afleverpakketten.

 

Fabrieksgarantie
Op bijna alle nieuwe auto’s wordt afhankelijk van het merk 24 a 36 maanden fabrieksgarantie gegeven. Deze fabrieksgarantie geldt dus nog voor alle occasions die jonger zijn dan 2 of 3 jaar. Mocht dat minder zijn dan een half jaar, dan vullen wij de garantie aan tot en met 6 maanden.

Nationale Auto Pas- RDW teller rapport
De kilometers op de tellers van onze occasions, zijn échte kilometers. Daar staan we garant voor via de Nationale Auto Pas – RDW teller rapport, waarin de historie van de kilometerstanden is opgenomen.

 

Disclaimer
De inhoud van deze website met de presentatie van de voorraad auto’s middels de menuknop Occasions is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen fouten of vergissingen voorkomen. Autobedrijf Tonnie van der Heijden kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige en actuele informatie en begeleidend advies kunnen geven over het voertuig waarvoor u interesse heeft. Het bekijken van deze website houdt aanvaarding van deze disclaimer in.

NEEM CONTACT OP
Vul ons contact formulier in


Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.


Gerwenseweg 24
5674 SG Gerwen / Nuenen
T: 040 299 00 99
E: info@beterrijden.nl

AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN
Een bedrijf sinds 1979

Beterrijden is de internetnaam van Bovag Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. Meer dan 35 jaar is autobedrijf Tonnie van der Heijden gevestigd in Gerwen – Gemeente Nuenen, in de regio Eindhoven en Helmond. Ons bedrijf heeft het karakter van een dorpsgarage, maar biedt de kwaliteit en service die een klant verwacht van een modern autobedrijf.

MorgenInternet