• mob.png
  Telefoon

  040 299 00 99

 • mail.png
  Mail

  info@beterrijden.nl

 • clock.png
  Werkplaats :
  Verkoop :

  8:00 - 17:00

  9:00 - 18:00

Een moderne
werkplaats

EEN MODERNE WERKPLAATS
Bekijk alle werkplaats items of plan direct een afspraak

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Met de occasion die u bij ons bedrijf heeft gekocht, maar ook met een auto van elders. Ook die laten we beter rijden!

Airco service

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Wel zo veilig. De airco is niet alleen prettig tijdens een vakantie in een zonnig Frankrijk of Spanje, maar ook tijdens de zomers in Nederland.

 

Ook in de winter bewijst de airco zijn nut. Wanneer u bij een beslagen voorruit de airco aanzet, heeft u in no-time weer een vrij zicht.

 

Een auto met een airco heeft wel regelmatig onderhoud nodig. Een muffe lucht? Te weinig of geen koude lucht uit de ventilatie roosters? Laat uw airco op tijd controleren, dat voorkomt ergernis en reparatiekosten. Wij helpen u snel, vakkundig en voordelig weer op weg met een goed werkende airco.

Autobedrijf Tonnie van der Heijden is een STEK gecertificeerd airco station. Onze deskundige medewerkers zijn speciaal opgeleid om met behulp van hoogwaardige apparatuur reparaties aan uw airco/climate control uit te voeren.

 

Maak nu online een afspraak of bel 040-2990099.

ONZE SERVICE MOGELIJKHEDEN
Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, al dan niet met APK-keuring? Of moet er een reparatie worden uitgevoerd? Maak dan nu online een afspraak, dat gaat snel en het is 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk.

Wanneer u het formulier zo volledig mogelijk invult, maken wij een planning en laten we u zo snel mogelijk weten welke data mogelijk zijn.

Bellen kan natuurlijk ook: +31(0)40 299 00 99

AUTOBEDRIJF TONNIE VAN DER HEIJDEN
Een bedrijf sinds 1979

Beterrijden is de internetnaam van Bovag Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V. Meer dan 35 jaar is autobedrijf Tonnie van der Heijden gevestigd in Gerwen – Gemeente Nuenen, in de regio Eindhoven en Helmond. Ons bedrijf heeft het karakter van een dorpsgarage, maar biedt de kwaliteit en service die een klant verwacht van een modern autobedrijf.

MorgenInternet